Detalii relativ la concurs

 
Sambata 26.04 dam startul in Cernica Spring Trail Running 2014; iata cateva detalii organizatorice:

 
Ridicarea pachetelor de concurs se va face la fata locului, intre orele 8:00 si 9:40. Va rugam sa nu veniti la limita acestui interval, pentru a ne lasa timpul necesar distribuirii pachetelor. Daca veti veni mai devreme, veti avea si timp de incalzire & socializare: suntem siguri ca veti reintalni multi prieteni si cunoscuti.

 
In pachetele de concurs (exceptand categoria “Copii – 500 m”) veti gasi si doua cipuri de cronometrare perforate, pe care va rugam sa vi le fixati lateral/exterior – cate unul pe fiecare pantof de alergare, trecand snurul pantofului prin orificiul cipului. Va vom demonstra modul de legare si la fata locului.

 
Pentru a proteja mediul, va rugam sa returnati aceste cipuri in cutia de reciclare special amenajata in acest sens – la sfarsitul cursei.

 
Accesul in zona de START se face din Bucuresti urmarind iesirea pe bd. Pantelimon catre Branesti, apoi soseaua de centura, si in final drumul judetean 301 catre comuna Cernica [click pentru a mari imaginea].

acces_cernica

 
La aproximativ 1 km dupa manastirea Cernica, pe partea stanga, este intrarea la zona de start, in padure – marcata cu un afisaj mare: Phoenix Aventura Parc.

intrare_start_cernica_indicator

 
Se poate ajunge si cu microbuze (maxi-taxi) care pleaca de langa capatul tramvaiului Cora/Pantelimon (sunt valabile liniile de Cernica, Tanganu, Balaceanca).

 
Startul se ia la ora 10 – pentru categoriile Maraton, Semimaraton, Cros, Family. Cursa copiilor ia startul imediat dupa startul adultilor.

 
Traseul este marcat cu benzi alb-rosii legate de arbori, care vor fi recuperate dupa concurs. Inainte si dupa intersectii benzile au fost puse din abundenta, iar in intersectii sunt amplasate afise cu sageti indicatoare. Potecile / drumurile gresite sunt marcate cu afise cu semnul “X”.

 
In intersectiile in care se desparte traseul de cros de cel de maraton si semi-maraton vor exista voluntari care va vor indruma.

 
Am facut eforturi sa marcam traseul cat mai bine (semnele sunt dese), totusi exista foarte multe intersectii de drumuri si poteci. E nevoie de atentie si din partea concurentilor. In cazul in care pe o distanta de 200 m nu mai vedeti nici un marcaj, va recomandam se va intoarceti pana la ultimul semn vazut pentru a va asigura ca sunteti pe drumul corect.

 
In unele cazuri un sens al traseului trece destul de aproape de sensul celalalt (20-30m) si e posibil sa vedeti concurenti alergand pe un drum paralel in sens contrar. Urmati-va traseul pentru a trece pe la toate punctele de control (o ratare a oricarui punct de control inseamna descalificare).

 
Schita traseului Semimaraton / Family 5km:

Cernica_5km

 
Schita traseului Cros 10km:

Cernica_10km

 
Schita traseelor Semimaraton / Maraton* 21km:

cernica_21km_green
Conform imaginii, se alearga intai bucla interioara “1” (trecand prin punctele de control PC1, PC2, PC3, PC4) apoi bucla exterioara “2” (trecand prin PC1, PC2, PC5, PC6, PC7).

*pentru Maraton se repeta traseul de Semimaraton inca o data.

 
Programul, in continuare, este:
13:30 Debut pasta party – prilej de re-energizare;
14:00 Incepe festivitatea de premiere.

 
Programul si/sau conditiile prezentate mai sus pot fi schimbate in functie de eventualele constrangeri (meteo sau de alta natura), caz in care va vom informa cat mai din timp.

 
De abia asteptam sa ne vedem la START … dar mai ales la FINISH! : ) Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *