Traseu

 
Accesul in zona:
Locul de start – precum si linia de finish se afla la cabana Conacul Ursului, (pe DN7C – Transfagarasan, la 68 km de Curtea de Arges si 91 km de Sibiu).

 
Traseul probei SEMIMARATON (21km, 2100m delta H): descarca fisier kml   descarca fisier gpx
– traseu schimbat in 23 iulie la solicitarea participanților, pentru a atinge ambele vârfuri –

 
Profil_Semimaraton_Repere

 
O descriere detaliată găsiți aici: http://adventuremania.ro/nls2014/detalii-traseu-semimaraton/

 
Harta runmap:

 
Semimaraton 21 km:

Route 2,718,451 – powered by www.runmap.net

 


Organizatorii iși rezerva dreptul de a modifica traseul in funcție de condițiile meteo și/sau alte obstacole de orice natură.

7 comentarii pentru “Traseu

 1. Serban Leoca

  Imi pare rau ca traseul semimaratonului nu trece si pe Varful Lespezi, asa cum ati anuntat initial. Nu-l puteti modifica astfel incat sa treaca si pe Negoiu si pe Lespezi? Chiar daca se va lungi putin, cred ca e atractia acestei curse trecerea peste ambele aceste varfuri si ca e mai important decat faptul (artificial, neesential) ca traseul sa aiba exact 21 km. Dimpotriva. Ele sunt acolo, e o sansa, e pacat sa urcam unul din ele si sa trecem prin imediata apropiere, dar pe sub, celalalt.

  Reply
  1. tibi

   OK. Asa facem : )

   Ne gandisem si noi dar am tinut la inceput sa adunam cei 21 km. Modificam traseul de semi-maraton cat de curand astfel incat sa treaca prin ambele varfuri.

   Reply
 2. Radu

  Dragilor, azi am vrut sa fac o plimbare de recunoastere pe traseul de semi. Din nefericire, dupa primii 3 km, n-am mai stiut incotro. Am mai mers un pic inainte si inapoi, la stanga si la dreapta, iar apoi am renuntat la idee… M-am dus la Balea si am alergat nitel.
  Intrebarea e, insa: daca acum, relaxat, fara stres si viteza nu am gasit traseul, il voi/vom gasi in timpul competitiei? Vor ajunge toti la finish? Ce facem daca e ceata, daca ploua si vizibilitatea nu e nici macar ca cea de azi?

  Reply
  1. tibi

   Salut,

   de aceea am pus descrieri detaliate aici:
   http://adventuremania.ro/nls2014/detalii-traseu-semimaraton/

   … unde am grupat segmentele in functie de marcajul turistic. Veti avea harti ale zonei de concurs si aceste descrieri in pachetul de concurs.

   Vor exista si voluntari in zonele cele mai sensibileș precum si marcaje aditionale (panglici alb-rosu).

   Totusi, nu exista garanta ca toti concurentii se vor orienta 100% precis. Am avut situatii cand au existat devieri in ciuda marcajelor evidente (lucru recunoscut si de cei in cauza) – iar dupa unul s-au luat si altii…

   Din moment ce exista obligativitatea purtării unui telefon – recomandam un smartphone cu GPS si o aplicatie de navigatie off-road de genul MyTrails – pe care sa incarcati si track-ul.

   Succes!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *