Recunoastere 31 mai 2014

 

Sambata pe 31 mai (sub rezerva vremii bune*) facem o tura de recunoastere!

 
Va asteptam pe toti cei care vreti sa aruncati un ochi pe traseu inainte de competitie.

 
Loc de intalnire:
Pensiunea La Cetate, Capataneni, comuna Arefu, 31 mai, ora 8.30.
Contact: Florin – 0744 570 148

 
Ne vedem acolo!

* daca prognoza meteo nu e stralucita, posibil sa amanam – eventual pentru a doua zi, duminica 1 iunie

 
UPDATE post-recunoastere:

 
Pana la urma recunoasterea a fost duminica, 1 iunie – pentru ca sambata a plouat. Cine a mers pe tura scurta s-a distrat de minune. Florin, pe tura lunga, si-a dat seama ca organizarea concursurilor il tine ocupat, asa ca „se da” mult mai putin ca de obicei – deci s-a simtit departe de forma care-l facea sa inghita dintr-un foc atatia kilometri si diferente de nivel. Dar mergem in week-end-ul urmator la Fara Asfalt sa mai facem ceva pentru a corecta aceasta stare de fapt : )

 
Apropo de Fara Asfalt (concurs pe care il recomandam tuturor cu toata caldura) – am putea spune despre „Vidraru Bike Challenge” ca e Fara Noroi. La mai toate concursurile de MTB din primavara asta am vazut concurentii impachetati bine – super tratamente cosmetice, noroi sau argila – la alegere : ). Well, la Vidraru pe tura scurta noroiul lipseste cu desavarsire, desi a plouat bine; iar pe tura lunga mai este pe ici pe colo, dar pe portiuni foarte scurte – nu pune probleme la rulare si nu incarca anvelopele!

 
Ca noutati, fata de anul trecut am mai gasit niste brazi rasturnati in drum (se pot ocoli fara probleme) si ne gandim serios sa schimbam sensul turei lungi pentru a maximiza timpul petrecut pe portiunile cele mai faine ale traseului (pe culme – intre Curmatura Runcurelei si Vf. Marginea). Acest lucru ar permite si o retragere mai facila a celor care si-au supraestimat fortele si s-au inscris la maraton fara a fi foarte pregatiti.

 
Multumim celor care au ne-au insotit si de-abia asteptam sa dam START-ul! : )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *