Adventuremania la Fara Asfalt si Marvin

 
Excelent week-end-ul 7-8 iunie 2014 – cu concursuri faine si vreme numai buna pentru a fugi de acasa.

 
Sambata am dat o fuga la Fara Asfalt – alegere aproape implicita pentru a incepe sezonul la mare. Cum a fost? Apa – numai buna pentru inot – nici prea calda, nici prea rece – fara valuri; multi prieteni si atmosfera asa cum o stiti: de la antrenanta in sus.

 
Am participat la stafeta mixt, cu Clara Ungurean la inot, Florin la biciclit si Tibi la alergare iar dimineata a trecut cat ai zice „pește” – tinandu-ne in priza cu succesiunea evenimentelor.

 
Dupa finish si baia ritualica in mare am parasit litoralul cu imensa parere de rau ca nu am profitat de toate cele trei zile libera la mare – Florin era inscris a doua zi si la Maratonul Vinului, iar Tibi avea de prins un avion. Sambata seara primim insa mesaj de la cei ramasi pe malul marii cum ca am luat locul 2 la categorie : )

 
Desigur – am fost ajutati un pic de catre prietenii mai antrenati decat noi … prin absenta! (fiind mai multe competitii faine simultan, ne-am risipit care incotro).

 
Duminica, la Marvin, Oana (Soare) a luat locul 1 la categorie si vă va astepta la START/FINISH la Vidraru Bike Challenge. Florin a luat locul 11 la categorie si locul 72 la general, din 286 concurenti care au luat startul.

 
Mai sunt cateva zile. Sunteti gata?  : )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *