Cazare

 
In proximitatea zonei de start sunt foarte multe pensiuni. Cele mai cunoscute sunt La Cetate (chiar sub cetatea Poenari) si hotelurile din zona barajului Vidraru (Posada, Valea cu Pesti), insa puteti apela si la serviciile nenumatarelor pensiuni si hoteluri din Arefu, Capataneni si chiar din orasele aflate la 20-30 km de zona de concurs (Curtea de Arges, Rm. Valcea, Campulung Muscel).

 
Selectii gasiti pe infopensiuni.ro, turistinfo.ro si booking.com.

 
Cei care isi doresc mai multa liniste sau care vor sa foloseasca ziua de duminica, dupa concurs, pentru a urca in creasta Fagarasului – pot avansa spre cabanele apropiate de Balea (Conacul Ursului, Capra, Piscul Negru).

 
De asemenea, de-a lungul Transfagarasanului exista multe locuri de campare (la cort – inclusiv in zona de START). Din pacate – cele aflate in imediata vecinatate a drumului nu exceleaza prin curatenie.

 
In unii ani, catre mijlocul lunii iunie se deschide traficul si prin tunelul Transfagarasan – dar nu exista nicio garantie in acest sens. Data deschiderii depinde de viteza cu care se topeste zapada. De aceea, nu va recomandam sa mizati pe cabanele Balea sau Paltinul, de langa lacul Balea – altfel favorite – ca amplasament.

 
Hotelul Posada Vidraru de langa baraj, Pensiunea Dracula din Capataneni (2 km de start) si pensiunea Montana din Curtea de Arges ofera reduceri pentru participantii la concurs. Mentionati, in momentul rezervarii, ca veniti pentru concursul Vidraru Bike Challenge in 20-21-22 iunie! Reducerile sunt de 10% din preturile de lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *